Qatar Airways rozdajú 100 000 leteniek zadarmo pre zdravotníkov

Qatar Airways rozdajú 100 000 leteniek zadarmo pre zdravotníkov

Qatar Airways rozdajú 100 000 leteniek zadarmo pre zdravotníkov na celom svete, ktorí pracujú v prvej línii ako ich poďakovanie za ich usilovnú a odhodlanú prácu.

Kto sa môže prihlásiť?

Zdravotnícki pracovníci vrátane lekárov, zdravotných sestier, laboratórnych technikov, klinických výskumníkov a farmaceutov z každej krajiny sveta budú mať nárok získať bezplatnú letenku.

Vybraní pracovníci frontovej línie si budú môcť rezervovať až dve bezplatné spiatočné letenky v ekonomickej triede kamkoľvek si vyberú. Navyše, všetci títo zdravotníci získajú 35% zľavu na produkty v bezcolnej zóne na medzinárodnom letisku Hamad (HIA) v Dohe.

Bezplatnú letenku si môžu zdravotníci rezervovať v ľubovoľnom termíne do 26. novembra. Cestovať môžu v termíne od 26. mája do 10. decembra 2020. Letenky sú tiež flexibilné a v prípade, že zdravotník nebude môcť vycestovať, termín si bude môcť bezplatne presunúť.

Zdravotníci z celého sveta sa môžu prihlásiť priamo na webovej stránke Qatar Airways v čase od 11. mája (23:00) do 18. mája (22:59). Majitelia bezplatných leteniek budú vyhlásení vždy nasledujúci deň.

Prihlásiť sa môžu zdravotníci cez špeciálny formulár tu:

Ak máte nejaké otázky kľudne nás môžete kontaktovať radi vám poradíme.