Kam s deťmi cez jarné prázdniny

Kam s deťmi cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sa pomaličky blížia a vy ešte nemáte plány ako ich budete tráviť nechajte sa inšpirovať našimi tipmi kam s deťmi cez jarné prázdniny vďaka, ktorým môžete so svojimi deťmi zažiť kopec zábavy.

Choďte si spoločne zalyžovať na hory alebo sa vyberte zohriať do exotiky, kde si môžete užívať na slnečnej pláži pri mori.

Jarné prázdniny na horách:

Slovenské hory

Užite si lyžovanie na Slovensku v moderných lyžiarskych strediskách, vhodných aj pre rodiny s deťmi. Naše Slovenské hory ponúkajú dobré podmienky k lyžovaniu a krásne hory.

Tipy kam s deťmi cez jarné prázdniny

Ponuku pobytov v Slovenských horách si môžete pozrieť tu.

Ponuku ubytovania v Slovenských horách si môžete pozrieť tu:

České hory

České hory ponúkajú lyžiarom mnoho možností ako stráviť lyžovačku. Ideálne podmienky pre lyžovanie ponúkajú nielen české najznámejšie hory Krkonoše, ale aj Šumava, Krušné hory, Jeseníky, Beskydy, Orlické hory alebo Jizerské hory.

Ponuku pobytov v Českých horách si môžete pozrieť tu:

Ponuku ubytovania v Českých horách si môžete pozrieť tu:

Rakúske Alpy

Rakúske alpy ponúkajú kilometre skvele upravených zjazdoviek, bežecké trate rôznych stupňov obtiažnosti, vynikajúce snehové podmienky a dni prežiarené alpským slnkom. Veľkým plusom je výborná kvalita ubytovania a široká škála zábavy. Okrem reštaurácií so znamenitou kuchyňou sú tu mimo iné stále populárnejšie wellness centrá s úctihodnou ponukou relaxačných služieb.

Tipy kam s deťmi cez jarné prázdniny

Ponuku pobytov v Rakúskych Alpách si môžete pozrieť tu:

Talianské Alpy

Talianske Alpy sú veľmi obľúbenou lyžiarskou oblasťou vďaka mimoriadne slnečnému počasiu a príjemnej prímorskej klíme. Talianske Alpy sa môžu pýšiť určite najkrajšími horami na svete – Dolomity. Tešiť sa môžete aj na talianskú kuchyňu, ktorá vyniká ľahkosťou, pestrosťou, chuťovou harmóniou a taktiež úplnou jednoduchosťou. 

Ponuku pobytov v Talianských Alpách si môžete pozrieť tu:

Jarné prázdniny pri mori:

Dovolenka v Spojených arabských emirátov

 Spojené arabské emiráty vás budú prekvapovať modernou architektúrou, umelými ostrovmi, zábavnými parkami, ale i prekrásnymi piesočnatými plážami. 

Svojim návštevníkom ponúkajú dovolenku s nádychom orientu v luxusnom prostredí. Hotelové rezorty sú na vysokej úrovni so skvelým servisom a v tesnej blízkosti krásnych pláži.

Ak by ste chceli cestovať cez cestovnú kanceláriu ponuky dovoleniek v Spojených Arabských Emirátov si môžete pozrieť tu:

Ak by ste chceli cestovať do Dubaja bez cestovnej kancelárie, tak dovolenku do Dubaja si môžete vyskladať samostatne:

Vyberte si letisko odkiaľ by ste chceli letieť, potom si vyberte dátumy kedy by ste chceli odlietať do Dubaja a dátumy príletov naspäť.

Letenky do Dubaja si môžete pozrieť tu:

Ubytovanie v Dubaji si môžete pozrieť tu:

Transfer z letiska na hotel si môžete vybaviť tu:

Hoppe je skvelou službou, ktorá vám zaistí cestu z letiska do vášho hotela. Výhodou sú prijateľné ceny za transfer. Ponuku transferov v Dubaji si môžete pozrieť tu:

Prázdniny v zábavnom Parku Disneyland v Paríži

Termín 15.2. – 18.2.2020 z Bratislavy

Tipy kam s deťmi cez jarné prázdniny

Obdivujte kreslený svet Disney! Svetový Disneyland v blízkosti Paríža vám zaručí dovolenku plnú zábavy a zážitkov ako z rozprávky. Neváhajte a zoberte seba a malé ratolesti do sveta zázrakov. 

Na ploche viac ako 1943ha sa nachádza všetko, po čom detské srdce kedy túžilo. Park sa rozdeľuje na dve časti. Prvý z nich je Disneyland Park, kde sú sústredené všetky atrakcie inšpirované klasickými kreslenými rozprávkami z dielne Walta Disneyho. Ten sa potom delí na ďalších päť rozprávkových oddielov, ktoré sú umiestnené okolo zámku Šípkovej Ruženky.

Výlet do Disneylandu som pre vás vyskladala v termíne od 15.2. do 18.2 s odletom z BA.

Letenku nájdete tu:  

Ubytovanie v blízkosti Disneylandu si môžete pozrieť tu:

Ak by ste mali záujem o iné ubytovanie v okolí Disneylandu celú ponuku ubytovania si môžete pozrieť tu:

Ponuku zapožičania auta priamo na letisku si môžete pozrieť tu:

Vstupenky do Disney parkov nájdete tu:

Po vyskladaní celého výletu vás výlet do Disneylandu na 3 dni pre 4 osoby môže stáť cca: 216 Eur/Osoba.

Letenka s odletom z Viedne s príletom do Paríža na letisko Beauvais s leteckou spoločnosťou Ryanair v cene 1 ks príručná batožina do 5 kg povolené rozmery (40cm x 20cm x 25cm) 64,04 Eur/Osoba

Ubytovanie na 3 noci 61 Eur/Osoba

Zapožičanie auta na 3 dni 25,77 Eur/Osoba.

Vstupné do 2 Disney parkov v 1 deň 65,25 Eur/Osoba

(akciová cena pre vstup do Disney parkov platí pre dospelého rovnaká cena platí aj pre dieťa. Akcia dospelí za cenu detského lístka platí do 31.3.2020).

Veríme, že naše tipy kam s deťmi cez jarné prázdniny vám uľahčia sa správne rozhodnúť ako budete tráviť čas so svojimi ratolesťami.

Ak máte nejaké otázky kľudne ma môžete kontaktovať rada vám poradím.